Akadálymentesített verzió

Ajándékutalvány

Milyen szolgáltatásokra érvényes az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a Selyemréti Strandfürdő aktuális, szezonon kívüli szolgáltatásait tartalmazhatja, mely az 50 méteres úszó-és dögönyöző medencék és a lávaköves finn szauna használatát foglalja magába.

Tekintse meg a fürdőbelépők részletes listáját!

Tekintse meg bérleteink részletes listáját!

Mennyibe kerül az utalvány?

Az ajándékutalvány ára az Ön által választott szolgáltatás(ok) árától függ. Az ajándékutalványon a kiválasztott szolgáltatások neve kerül feltüntetésre.

FONTOS: Az ajándékutalvány vásárlásakor nem érvényesíthető a Miskolc Pass Classic és a Miskolc Pass Turisztikai kártyával járó kedvezmény.

Hogyan tud fizetni?

Helyszíni vásárlás

Személyesen a Selyemréti Strandfürdő pénztáraiban. Az általános nyitvatartási és ünnepi nyitvatartási rendet keresse honlapunkon.

Átutalás

Megrendelését (a választott szolgáltatásokat) a következő e-mail elérhetőségre írja meg nekünk:

info@selyemretifurdo.hu

Mi az átutalásos vásárlás menete?

A fent említett e-mail címre leadott megrendelés visszaigazolását követően a szolgáltatás ellenértékét és a postaköltség összegét forintban kérjük átutalni az üzemeltető Miskolci Turisztikai Kft. bankszámlájára:

10918001-00000004-07610008 UniCredit Bank Hungary Zrt.

A postázási költség belföldre és a szomszédos országokba: 500 Ft.

Átutaláskor a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a vásárló nevét és azt, hogy „ajándékutalvány”.

Az átutalás számlánkra való megérkezését követően 1-2 munkanapon belül postára adjuk az ajándékutalványt a megrendelő nevére szóló számlával együtt. 

FONTOS: Az e-mailben érkező megrendeléseket legkésőbb 2017. december 18-ig tudjuk fogadni, az átutalásnak pedig legkésőbb 2017. december 19-ig kell megérkeznie a Miskolci Turisztikai Kft. bankszámlájára, hogy ezt követően a postára adott ajándékutalvány karácsonyig megérkezhessen.

Mik az elfogadott fizetőeszközök?

Helyszínen történő vásárláskor elfogadunk készpénzt, bankkártyát, Ajándék Erzsébet-utalványt, Erzsébet plusz kártya ajándék zsebét és a SZÉP kártya mindegyik zsebét (OTP, MKB, K&H).

Meddig érvényes az ajándékutalvány?

A napijegyek ajándékutalvány formájában 2018. április 30-ig használhatóak fel.

Az ajándékutalványra vásárolt bérleteket legkésőbb 2018. április 30-ig lehet érvénybe léptetni, amely időponttól kezdődően lép érvénybe a bérlet érvényességi ideje.

További kérésével vagy kérdésével forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

info@selyemretifurdo.hu

H-V 5:00-19:00 (+ 36) 46/411-399

3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky utca 58.