Akadálymentesített verzió

Készítsd a fürdőruhád! Indul a strandszezon a miskolci fürdőkben!

2018. április 28-tól az egész évben üzemelő úszómedence és dögönyöző medence mellett az ülőmedence, valamint a torna- és tanmedence is megnyitásra kerül vendégeink részére.

Az ülőmedencében pezsgőágyak, pezsgőpadok, valamint állópezsgőfürdő biztosít kellemes, bizsergető élményt a fürdőzők számára.

A torna-és tanmedencében úszásoktatásra van lehetőség azok számára, akik még nem úsznak biztonságosan.

A fürdőben egy 15 fős lávaköves finn szauna várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket, akiknek szaunázást követően a 16-18 °C-os merülő dézsával, dézsazuhannyal, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük visszahűteni felhevült testüket.

Szauna szeánszainkon képzett mesterek irányítják a szaunázást. A program ideje alatt a szaunamester végig bent tartózkodik a szaunában. Feladata, hogy fokozatosan felhevítse a kabint az aromás felöntésekkel a kályhára. A szaunamester biztosítja a ventillációt is, úgy hogy törölközője segítségével kavarja a vendég körül a forró levegőt.

A masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek általában visszatérő, vagy állandó fájdalmat okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet.

Töltődjön fel frissítő masszázsainkkal, élje át a szauna szeánsz élményét!
 

2018. május 15-től a szezonáraink érvényesek!


Várunk mindenkit sok szeretettel!