A Selyemréti Strandfürdő a Miskolc Csoport tagja

 Akadálymentesített verzió

Ajándékutalvány

A Selyemréti Strandfürdő által kiállított ajándékutalványokkal lehetőség nyílik egy egyedülálló élményt ajándékozni szeretteinek, barátainak, ismerőseinek.

Milyen szolgáltatásokra érvényes az ajándékutalvány?

Az ajándékutalvány a Selyemréti Strandfürdő masszázs szolgáltatásaira igényelhető, Önnek csak ki kell választania, melyiket szeretné ajándékozni. Az utalványt így az Ön igénye szerint tudjuk kiállítani, mely feljogosítja tulajdonosát az ajándékutalványon szereplő szolgáltatásra/szolgáltatásokra.

A választható szolgáltatásokat, valamint az árakat az alábbi hivatkozásokra kattintva találja: http://selyemretifurdo.hu/masszazs-0

Az ajándékutalványok értéke ennek megfelelően pontosan megegyezik az árlistáról kiválasztott szolgáltatáséval. Az utalványon csak a kiválasztott szolgáltatást tüntetjük fel, az árát nem.

Mennyibe kerül az utalvány?

Az ajándékutalvány ára a választott szolgáltatás(ok) árától függ, erről a fent megjelölt weboldalon közzétett árlistán tájékozódhat.

FONTOS: Az ajándékutalvány vásárlásakor nem érvényesíthető a Miskolc Pass Classic és a Miskolc Pass Turisztikai kártyával járó kedvezmény.

Mi az ajándékutalvány megrendelésének menete?Hogyan tud fizetni?

Az ajándékutalványokat kizárólag a helyszínen, a Strandfürdő pénztárában lehet megvásárolni. Az ajándékutalvány(ok) ellenértékét készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (OTP-, MKB-, K&H SZÉP kártya) van lehetősége kiegyenlíteni.

Meddig érvényes az ajándékutalvány?

A Selyemréti Strandfürdő masszázsszolgáltatására vonatkozó ajándékutalvány az utalvány kiállításának napjától 3 hónapig használható fel.

További kérdésével vagy kérésével forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeink valamelyikén!

info@selyemretifurdo.hu

+36/46 411 399

H-V 06:00-20:00

3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky 58.